You are here: Home » Gadget nieuws » Boretti Combi Steamer

Boretti Combi Steamer

geschreven door Constance

Speciaal voor de aankomende Kerst, heb ik de ultieme (lady)gadget gevonden, nl. een stoompan.

boretti combi steamer

De Boretti Combi Steamer is perfect voor zgn. low-fat maaltijden. Het apparaat heeft 50 voorgeprogammeerde instellingen, waarmee je de verschillende kook-, bak- en stoomfuncties met 1 druk op de knop kunt inschakelen. De Steamer heeft geintegreerde waterontkalkingsunit en een braadthermometer voor vlees, vis en gevogelte. Ook is er een hete lucht- & stoomcirculatie functie om gerechten op te warmen en kan je ook vers brood bakken met het bakkersprogramma.

Het is dat ik geen plaats (meer) heb voor nog een inbouwapparaat anders zou ik de Combi Steamer zeker overwegen.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com