Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen
  • MYOMY Paperbag luiertas MYOMY Paperbag luiertas
  • Buddha to Buddha Charity Collection Buddha to Buddha Charity Collection
  • Overknee boots van DUO Overknee boots van DUO
  • Handgemaakte armbanden Handgemaakte armbanden
shoppen

Mail & Win: Laarzensieraad de ‘Bootwrap’

Zoals bekend, zijn  Nederlandse vrouwen, wereldwijd,  laarzendraagsters nr. 1.

bootwrap

En daardoor zie je steeds meer initiatieven ontstaan om je laarzen een eigen identiteit te geven. Online sieradenwinkel MooiZo heeft iets geheel nieuws bedacht, nl. een laarzensieraad, de Bootwrap. De Bootwrap is gebaseerd op de wikkelarmband en is verkrijgbaar voor laarzen met en zonder lussen aan de bovenkant. De kleuren zijn zwart, grijs, zand en donkerbruin. Alle Bootwrap worden gemaakt van waxkoord (voor een stoere uitstraling) of leer en worden gecombineerd met oa. Swarovski kristal en zilverkleurige metalen bedels.  bootwrap detail

Mail & Win: shoppen.blogo.nl mag 3 Bootwraps weggeven! Hoe kan je in aanmerking komen voor zo’n orgineel laarzensieraad? Geef (voor 1 januari as.) antwoord op de volgende vraag: Hoelang geeft MooiZo garantie op haar sieraden? Mail je antwoord (met je naam en adresgegevens) naar: shoppen.blogo.nl@gmail.com


Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?