You are here: Home » Beauty » Lip Scrub

Lip Scrub

geschreven door Constance

Onderstaand bericht is geschreven door gastblogster Emilie, die net als ik, last heeft van velletjes op je lippen.

lipscrub

Heel vervelend als je lippenstift op doet en er blijven velletjes op je lippen zitten. Dat vond de Amerikaanse Sara Happ ook. De bekende huis-, tuin- en keukenoplossingen, zoals je lippen borstelen met een tandenborstel, voldeden niet voor deze beautyjunkie. Zij ging zelf aan de slag en ontwikkelde de gepatenteerde Sara Happ Lip Scrub.

De kleurloze Lip Scrub is gemaakt van amandel-, jojoba- en macademia-oliën en schattig verpakt in een chic doosje met een strik. Inmiddels wordt de scrub in 20 landen verkocht en is het een cult-product onder de beautynista’s geworden. De Scrub is er in verschillende smaken: almond crème, peppermint, vanilla bean, brown sugar, cinnamon sugar en cocoa. Recent is de limited edition gelanceerd: Crème Brulee Lip Scrub by Sara Happ. Pucker up!

Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com