Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Arkon NFC autohouder Test; Arkon NFC autohouder
  • Test; Fellowes Powershred 73Ci papierversnipperaar Test; Fellowes Powershred 73Ci papierversnipperaar
  • Thuis winkelen met BY-BAR Thuis winkelen met BY-BAR
  • Test; de Streekbox Test; de Streekbox
  • Test: Verse producten van De Streekbox Test: Verse producten van De Streekbox
  • De Chocolate Club De Chocolate Club
shoppen

Kadoselectie bij Apartdesign.nl

Heb je geen zin om, last-minute, nog allerlei winkels af te struinen op zoek naar leuke, trendy en orginele Kerstcadeaus?

apart design

Als je voor 18.00 uur bij Apartdesign.nl bestelt heb je de volgende dag je cadeaus in huis en dat kan nog t/m 23 december as. (Dus als je op 23 december voor 18.00 uur online je bestelling doorgeeft, dan wordt op 24 december alles bij je afgeleverd.) Apartdesign.nl heeft, speciaal voor de december een kadoselectie gemaakt en deze selectie is gerangschikt op prijs waardoor je in 1 oogopslag kunt zien wat er binnen je (kleine of grote) budget valt.

Zo zit er in de prijscategorie van euro 0 t/m euro 14,99 een mooie Vacuvin cadeauset of een Kitsch Kitchen zadeldekje. Heb je meer te besteden dan kan je ook terecht tussen de euro 50,- en euro 100,00. Denk dan aan de champagnebowl (voor meerdere flessen witte wijn en champagne, ideaal voor Oudjaarsavond)  of een mooie Royal VKB fruitschaal.

En bestel je voor meer dan euro 50,- dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Dus zorg voor voldoende cadeaupapier want je cadeau’s laat je gewoon thuis bezorgen door de postbode.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?