You are here: Home » Beauty » Party survival Kit

Party survival Kit

geschreven door testman

Zo de 1e decemberfeestdag is weer achter de rug, de Sint is terug naar Spanje en nu komt binnenkort de Kerstman, op zijn slee, ons land binnenglijden. En aangezien december echt een partymaand is, is het geen slecht idee om een Party Survival Kit aan te schaffen. Alexandra heeft er eentje voor jullie gevonden en schreef onderstaande artikel.

korres party suvival kit

De December maand komt er weer aan en langzaam groeit mijn agenda dicht met allerlei party afspraken. Dat wordt hollen van stomerij naar kapsalon voor frisse kleding en een leuke coupe en om mijn body & huid er nog appetijtelijk uit te zien is deze Party Survival Kit van Korres gewoon noodzakelijk voor een voorspoedige jaarsafsluiting.

Het bevat gezichts- en oogcreme ,een reinigende,verkwikkende demaquillerende emulsie, bodybutter, douchegel en last but zeker niet least : een pakje kauwgom om je alcohol of niet frisse adem te verbloemen en het dood de bacterieën mocht je geen tijd hebben om je tanden te poetsen.

Handig dus om in je tas te hebben mocht je ergens noodgedwongen moeten crashen na een party :kun je gewoon weer stralend de badkamer uit hollen naar het volgende feestje!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com