You are here: Home » Interieur » Een uniek huisje voor je goudvis

Een uniek huisje voor je goudvis

geschreven door Constance

Roger Arquer FishbowlIn veel huiskamers heeft de beroemde ronde vissenkom al eens gestaan. In een artikel las ik dat de goudvis een lange-afstand-zwemmer is en eigenlijk in een kleine ronde kom niet gelukkig is. Geen bewegings mogelijkheden, geen plek om zich te verstoppen. Een goudvis heeft een geheugen van 7 seconden, wat een beleving moeten de volgende vissenkommen zijn!

Elke goudvis verdiend zijn eigen huisje!

Vorig jaar kwam ik voor het eerst een aparte vissenkom tegen, de Goudvisachtbaan van iL-studio. Ik ging een fotoproductie doen voor de Viva met allemaal aparte en mooie dierenspullen. Uiteraard hoorde deze goudvissenkom daar ook bij! Het is geen alledaags ontwerp en is een beleving voor de goudvis zelf. Daarnaast kan je zelf 2 plantjes toevoegen, hint: als je er kattengras in doet weet je in ieder geval dat je kat op het gras afgaat en niet op de vis!.

Il Studio
De Goudvissen achtbaan, iL-studio brengt een spannende ‘achtbaan’ voor de goudvis. Na een hoek een bocht naar links en dan een kruispunt en een bocht naar rechts! Een sensatie voor een vis met een geheugen van 7 seconden. Te bestellen voor €60,- op de website van iL-studio.

Beleving voor de goudvis
Roger Arquer leefde zich helemaal uit met de volgende uniek ontwerpen voor de vissenkom. Met soms maar een kleine toevoeging geeft de kom al een nieuwe beleving, leuk voor de vis en voor jou!

Roger Arquer 

Elk huisdier verdiend aandacht, zo ook de goudvis. Decoreer om de zoveel tijd de goudvissenkom eens, zet er een huisje in, een nepboompje, parels of andere mooie voorwerpen. Zo wordt de vissenkom een fijne plek voor de goudvis en is de kom ook nog eens mooi om naar te kijken!

Kristal en bloemen!

Crystal and 5.5 designers
Links:Ook de goudvis mag wel eens verwend worden, dat lukt wel met deze Crystal Fishbowl van Petra Sistikova en Michal Sistik. Rechts: 5.5 designers maakte een vissenkom genaamd O.o. waarbij je meteen de vissenkom kan opfleuren met een bos bloemen.

Modern en steriel

Airs van amaury poudray
Voor in een modern interieur een steriel object, Airs van Amaury poudray

Danny Cheung
Een spannende beleving voor de goudvis in de kom van Danny Cheung.

Naar het park

Portable fish
Neem je vis mee uit wandelen naar het park met de Portable fishbowl  van Michal Shabtiali.

Amerikaans ontwerp

Apart
Typische Amerikaanse ontwerpen zijn de bovenstaande vissenkommen.
Meer informatie bij Skymall en Productdose.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Tweets die vermelden Een uniek huisje voor je goudvis - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 5 december 2009 - 14:40

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen, Makelaar Jolle Wind. Makelaar Jolle Wind heeft gezegd: @jandor voor de vis: http://tiny.cc/E7RlA […]

Reageer
Tweets die vermelden Een uniek huisje voor je goudvis - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 5 december 2009 - 14:40

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen, Makelaar Jolle Wind. Makelaar Jolle Wind heeft gezegd: @jandor voor de vis: http://tiny.cc/E7RlA […]

Reageer
Tweets die vermelden Een uniek huisje voor je goudvis - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 5 december 2009 - 14:40

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen, Makelaar Jolle Wind. Makelaar Jolle Wind heeft gezegd: @jandor voor de vis: http://tiny.cc/E7RlA […]

Reageer
Tjeerd 21 februari 2010 - 17:36

Echt niet normaal,van welke planeet komt dit volk.zoveel verkeerde info over het houden van goudvissen.wie gaat nu eens zijn verstand gebruiken en maakt een einde aan deze onzin.hopelijk komt er gauw een verbod op het verkopen van deze onzin en misleidende teksten om de verkoop te stimuleren.

Reageer
Tjeerd 21 februari 2010 - 17:36

Echt niet normaal,van welke planeet komt dit volk.zoveel verkeerde info over het houden van goudvissen.wie gaat nu eens zijn verstand gebruiken en maakt een einde aan deze onzin.hopelijk komt er gauw een verbod op het verkopen van deze onzin en misleidende teksten om de verkoop te stimuleren.

Reageer
Tjeerd 21 februari 2010 - 17:36

Echt niet normaal,van welke planeet komt dit volk.zoveel verkeerde info over het houden van goudvissen.wie gaat nu eens zijn verstand gebruiken en maakt een einde aan deze onzin.hopelijk komt er gauw een verbod op het verkopen van deze onzin en misleidende teksten om de verkoop te stimuleren.

Reageer
Geek 1 september 2016 - 19:10

Dit is mishandeling, en een vis heeft geen geheugen van 7 seconden maar gewoon een relatief goed geheugen.. Wat een onzin

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com