You are here: Home » e-Readers & e-Books » Le Creuset mini-pan

Le Creuset mini-pan

geschreven door testman

Je hebt ze vast weleens in de kookwinkel zien staan, de kleine versie van de bekende Le Creuset pan. Ze zijn echt heel schattig maar wat ga je erin koken?

le creuset

Er is nu een speciaal kookboek uitgegeven en dat heet Le Creuset Mini-Cocotte. Het is wel in het Engels geschreven maar dat mag de (kook)pret niet drukken. Er staan 25 verschillende recepten in, van voorgerecht tm het toetje. Nu zijn de Le Creuset pannen natuurlijk de enige echte, maar mocht je voordeliger uit willen zijn dan heeft de Xenos tegenwoordig een goedkoop alternatief. Misschien leuk om een Kerstgerecht in te maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com