You are here: Home » Beauty » Kadotip: Biocura Anti-rimpelserum

Kadotip: Biocura Anti-rimpelserum

geschreven door testman

Speciaal voor hulp Sinterklazen en Zwarte Pieten met een kleine beurs.

aldi biocura

Vanaf vandaag is het Biocura Anti-rimpelserum weer in de aanbieding bij de Aldi! Er is een vochtvasthoudend serum en een anti-ageing serum en beiden kosten slecht euro 3,49 per flesje. De huidverzorgingsproducten van Biocura (alleen te koop bij de Aldi) worden regelmatig getest, en krijgen heel vaak het predicaat ‘als beste getest’! Dit geldt oa. ook voor de dagcreme en de nachtcreme. (Je kunt het artikel nalezen.)

Dus heb je je (schoon)moeder, oma, tante, zus of vriendin als lootje getrokken en weet je dat zij van goede cremes houdt, loop dan vandaag even bij de Aldi binnen, maar de voorraad is beperkt, op = op.Kadotip:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com