You are here: Home » Accessoires » Electrische wimperkruller

Electrische wimperkruller

geschreven door Constance

Niet alleen bij Sephora zit er een electrische wimperkruller in het assortiment, maar ook bij ModelCo. (Oa. te koop bij IciParis XL of online.)

lashwand

De ModelCo.  Lash Wand verwarmt je wimpers en daardoor is het een fluitje van een cent om ze te krullen. (En deze kruller is als beste getest bij het consumentenprogramma Kassa!) Nu is er, speciaal voor de feestdagen, een ‘party’ pakket samengesteld. En in dit pakket vind je de Turbo LashWand en de FatLash bij elkaar. De FatLash is de mascara van ModelCo. die het meeste volume aan je wimpers geeft en ze tevens ook verlengt. turbo lash wand

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com