You are here: Home » Gadgets » Victor & Rolf ontwerpen Kerstcollectie voor de Bijenkorf

Victor & Rolf ontwerpen Kerstcollectie voor de Bijenkorf

geschreven door Constance

Vanaf 2 december as. veranderen Victor & Rolf alle etalages en filialen van de Bijenkorf in een sprookjeswereld.

victor & rolf

De ontwerpers hebben voor de Bijenkorf een Kerstgiftcollectie ontwikkeld. Zo is er een primeur: een sprookjes geschreven en geillustreerd door de heren zelf. De etalages zullen tijdens de decembermaand scènes uit het boek verbeelden. Een levensgrote typemachine die uit zichzelf typt, pop-ups en cut outs van sprookjesfiguren, linten die de etalages onderling verbinden en kamerschermen gemaakt van levensgrote boekenruggen geven de illusie dat de bezoeker niet het warenhuis maar een sprookjeswereld binnenloopt.

De Viktor & Rolf giftcollectie voor de Bijenkorf bestaat verder uit: serviesgoed, kerstballen in de vorm van de hoofdrolspelers van het sprookjesboek, een dekbedovertrek, luxe cadeaudozen,  kerstkaarten, handschoenen, een Kersttaart, tafellaken en servetten, Moleskine notebooks en een paraplu.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com