You are here: Home » Gadgets » T-shirts met orginele teksten

T-shirts met orginele teksten

geschreven door Constance

Wij, Nederlanders, denken vaak dat wij perfect Engels spreken, maar we kunnen onze spreekwoorden en gezegden behoorlijk verkrachten. Want wat denk je bijv. van deze: “Now comes the monkey out of the sleeve” of “This time I see it through the fingers” (bekende van de commercial).

tshirt

Bij Wereldshirts zijn ze (heel handig) ingesproken op dit fenomeen en hebben zij allerlei dames- en heren t-shirts bedrukt met vertaalde Nederlandse spreekwoorden. Ik heb vreselijk moeten lachen om de teksten: ‘Aha! On that bicycle’ en ‘I am sitting here for bacon and beans’.

Mocht je een wereldreis gaan maken dan kan je ook allerlei t-shirts bestellen met daarop ‘Hallo’ in het Spaans, Portugees, Chinees, Arabisch, Japans etc.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com