You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Packard Bell heeft 3 rode netbooks, de Dot!

Packard Bell heeft 3 rode netbooks, de Dot!

geschreven door Constance

Toen ik vorige maand kennis maakte met de rode laptops van Packard Bell, dacht ik gelijk: dit is echt iets voor Karin, de schrijfster van koken.blogo.nl. Karin is nl. helemaal in to rood!

dot sr

Er zijn 3 modellen van de Dot (zo heet ze) verkrijgbaar, 2 hebben een 10,1 inch scherm en de 3e heeft een 11,6 inch scherm en de buitenkant is uitgevoerd in hoogglans rood. Het lichtste model weegt 1,18 kg. en de batterij gaat (afhankelijk van het type Dot) 3 tot 6 uur mee. Natuurlijk hebben alle Dots ingebouwde WiFi en een webcam en in de Dot sr. kan er Bluetooth meegeleverd worden.

Het multi-gesture touchpad is eenvoudig te bedienen en geeft toegang tot verschillende toepassingen. Met 1 of 2 vingers kan je scrollen, inzoomen en bladeren. De Dots hebben ook een volledige versie van Adobe Photoshop Elements 6 zodat je overal je reisblog kunt bijwerken en plakboeken en fotoalbums kunt maken of foto’s kunt bewerken.

Ik vind de Dot een ‘echte’  vrouwen netbook en ik ben dan ook blij dat er een fabrikant het aandurft om een netbook te maken in een andere kleur dan het eeuwige zwart. Dus Packard Bell, ga zo door!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com