You are here: Home » Fashion » Nintendo DS: Style boutique

Nintendo DS: Style boutique

geschreven door Constance

Nintendo heeft weer een nieuw spel op de markt gebracht, Style Boutique en dit spel is speciaal voor de echte fashionista ontwikkeld.

nintendo style boutique

Wat is precies de bedoeling van Style Boutique? Je moet je eigen winkel gaan runnen, en daarbij moet je letten op de verschillende kledingtrends, maar ook accessoires en schoenen. Je verzorgt de in- en verkoop en ook moet je ervoor zorgen dat je klanten tevreden blijven met het assortiment.

Je gebruikt je Nintendo DS als een boek en de klanten zijn daardoor te bekijken op het linkerscherm. Ook krijg je info over je klant, zoals budget en kledingstijl en vertelt je klant waar zij naar zoek is. Er is een grote voorraad kleding en accessoires waar je uit kunt kiezen en je moet daarna aangeven of je zeker weet of je klant het ook leuk vindt. Na de aankoop laat je klant weten of het in de smaak is gevallen of niet. En als jij succesvol wordt krijg jij (als styliste/verkoper) de mogelijkheid om je eigen kleding en kapsel en make-up aan te passen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com