You are here: Home » Gadgets » Project Runway voor de Wii

Project Runway voor de Wii

geschreven door Constance

Ben jij ook een fan van het RTL 5 programma Project Runway?

project runway

Binnenkort kan je zelf als ontwerper en model aan de slag op de Wii. Je moet zelf allerlei outfits gaan ontwerpen dmv. allerlei opdrachten en je kunt over de catwalk lopen en de kleding showen aan de jury. Het lopen over de catwalk gaat met behulp van het Wii balance board. Je bent in dit spel dus niet alleen designer maar ook model. Presentatrice (Auf Wiedersehen) Heidi Klum en de Coach (Make it Work) Tim Gunn komen ook in het spel voor. Atari is bezig met het ontwikkelen van het spel en het staat gepland voor begin volgend jaar, dus nu moet je het nog doen met de tv-versie van Project Runway.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com