You are here: Home » Gadget nieuws » LG New Chocolate

LG New Chocolate

geschreven door Constance

Ik heb het een paar maanden terug al aangekondigd, LG komt met een opvolger van de 1e Chocolate telefoon.

lg new chocolate

De LG New Chocolate (LG-BL40), zo gaat ie heten, is vanaf nu verkrijgbaar. Het is het 4e model in de zgn. Black Label Series. Mede door de bijzondere vorm zorgt de New Chocolate ervoor dat je op een andere manier met je mobiel omgaat. Het 4-inch brede HD LCD scherm is groter dan van andere (traditionele) telefoons en daardoor ideaal voor internet, email en games. Draai je je telefoon een kwartslag, dan draait ook de afbeelding op je scherm en daardoor kan je je email in de volle breedte bekijken, evenals films en video’s (in HD kwaliteit). Tevens kan je 2 beelden naast elkaar openen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BmdAzOP_pdY&NR=1[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com