You are here: Home » Interieuradvies » Behang dé decoratie voor meer sfeer

Behang dé decoratie voor meer sfeer

geschreven door Constance

Behang? Niets oubolligs meer aan! Juist voor de moderne mens die zo nu en dan wel eens toe is aan iets nieuws in huis is een behangetje de beste manier om in één dag de sfeer te veranderen.

27Z

Een nieuw behangetje is de beste manier om in één dag de sfeer in huis te veranderen. Het maakt niet uit wat voor type je bent of welke smaak je hebt. Dankzij driedimensionale effecten, digitale fotoprints, illustraties en hoogstandjes in grafische vormgeving is behang een feest voor het oog. En het nieuwe vliesbehang is snel en gemakkelijk rechtstreeks op de muur aan te brengen. Dus niet meer twijfelen…ga voor het “wauw” effect met behang!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O2s2wdbRaBQ&feature=player_embedded#[/youtube]

TIP    Koop je behang bij een behangspeciaalzaak waar vakmensen je kunnen adviseren bij het uitzoeken van de geschikte collectie en het coördineren met stoffen en verf. Behangen is tegenwoordig een fluitje van een cent, maar er zijn altijd professionele behangers aan wie je het kunt uitbesteden. Zeker bij kostbaar behang of behang met een patroon is het inschakelen van een vakman (of –vrouw) een aanrader.

TIP   Kleine verandering, groots effect: combineer een retro behang met een vintage meubelstuk zoals een fauteuil of kastje. Knap ‘m op door bijvoorbeeld de oude stoel te stofferen in een opvallend gekleurde (bijvoorbeeld modekleur paars) fluwelen stof en de binnenkant van de kast te bekleden met behang.

TIP   Plak een te gek behang met opvallende patronen en kleuren op één wand in de kamer en verf de andere wanden in een kleur die je weer uit het behang haalt. Laat de behangkleuren ook subtiel terugkomen in een lampenkap, vloerkleed of sierkussen. Zo versterk je de sfeer en komt het interieur in balans.
MEER INSPIRATIE VOOR BEHANG !

www.kleurmijninterieur.nl

www.behangwereld.nl

www.designfordelight.nl

www.onlinebehangshop.nl

Bron: Perscentrum wonen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com