You are here: Home » Gadget nieuws » Antirimpel behandeling met licht

Antirimpel behandeling met licht

geschreven door Constance

Ik was afgelopen donderdag op een beurs en heb daar een echt ladygadget gezien, nl. een lightbox die helpt de veroudering van de huid tegen te gaan.

collageen light box

De Collagen Light Box stimuleert de aanmaak van collageen en daardoor neemt huidveroudering en rimpels af. De Light Box heeft 6 lampen voor de voorkant van je gezicht en je decollete en op de 2 zijpanelen zitten elk 3 lampen voor de zijkant van je gezicht en je nek.

De lampen geven een zgn. rood licht af en dit rode licht zorgt voor de aanmaak van collageen in de huid. En het rode licht bevat geen uv-licht of infrarode straling die juist weer schadelijk zijn voor de huid.

Om een goed resultaat te krijgen moet je 8 weken lang een kuur volgen. Deze kuur is als volgt opgebouwd: de eerste 2 weken ga je 4x per week 15 minuten achter het apparaat zitten, dan de volgende 5 weken 4x per week 20 minuten. En in week 8 sluit je af met 2x per week 15 minuten. Daarna hoef je nog maar 1x per week 20 minuten achter de lampen te gaan zitten om een blijvend resultaat te houden.Natuurlijk is alles sterk afhankelijk van je levenswijze en je huidtype maar toch zijn de eindresultaten veelbelovend.

Ik krijg binnenkort een testexemplaar thuis gestuurd dat ik voor een volledige kuur mag gaan proberen, dus ik hou jullie op de hoogte. Wordt vervolgd….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com