You are here: Home » Beauty » Antirimpelbehandeling dmv. licht

Antirimpelbehandeling dmv. licht

geschreven door Constance

Ik heb afgelopen donderdag een fantastisch apparaat gezien, nl. een lichtbox die veroudering tegengaat en de aanmaak van collageen stimuleert.

collageen light box

De Collagen Light Box zorgt voor de aanmaak van collageen. Collageen is de belangrijkste factor voor het elastisch en sterk houden van de huid. En door de aanmaak van nieuw collageen nemen huidveroudering en rimpels af. De Light Box heeft 6 lampen voor de voorkant van je gezicht en je decollete en op de 2 zijpanelen zitten elk 3 lampen voor de zijkant van je gezicht en je nek.

De lampen geven een zgn. rood licht af. En dit  rode licht bevat geen uv-licht of infrarode straling die juist weer schadelijk zijn voor de huid. Ook hoef je geen brilletje te dragen.

Voor het beste resultaat moet je 8 weken lang een kuur volgen. Deze kuur is als volgt: de eerste 2 weken ga je 4x per week 15 minuten achter het apparaat zitten, dan de volgende 5 weken 4x per week 20 minuten. En in week 8 sluit je af met 2x per week 15 minuten. Voor een blijvend effect moet je daarna 1x per week 20 minuten achter de lampen gaan zitten. Natuurlijk is het eindresultaat afhankelijk van je levenswijze en je huidtype.

De lampen gaan ong. 3 jaar mee. Nu krijg ik binnenkort een testexemplaar thuis zodat ik volledige kuur kan gaan volgen, dus ik hou jullie op de hoogte. Wordt vervolgd….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com