You are here: Home » e-Readers & e-Books » Jouw naam in een klassieker

Jouw naam in een klassieker

geschreven door Constance

Droom je weg bij het verhaal van ‘Romeo en Julliet’? Of houd je meer van de magie in ‘Alice in Wonderland’ of ‘The Wizard of  Oz’? En zou het niet helemaal geweldig zijn als je zelf een hoofdrol kan spelen in deze prachtige verhalen?

Dat kan nu dus. En niet alleen, maar samen met 5 anderen. Ik kende het al van kinderboeken, maar nu kun je ook een rol spelen in allerlei klassiekers. Naast de 3 eerder genoemde titels, kun je meespelen in Drucula, Pride And Prejudice en Robin Hood.

Het is natuurlijk leuk om je eigen ego hier mee te strelen, maar het is zeker zo leuk om als kado aan iemand te geven. Let er op dat je op tijd besteld, want het duurt minimaal 28 dagen voordat het boek klaar is en dan moet het nog naar Nederland worden verzonden. Maar dan heb je wel een heel persoonlijk kado in een mooie verpakking!

PERSONALISEDCLASSICS

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com