You are here: Home » Schoenen & laarzen » Winkelen in Barcelona, deel 2

Winkelen in Barcelona, deel 2

geschreven door Constance

Vandaag heb ik nog maar een paar uurtjes om te shoppen aangezien om 14.00 uur het cruiseschip, de MSC Splendida, vertrekt uit de haven van Barcelona.

el born

Maar ik heb nog wel even de tijd (ik maak gewoon tijd) om een aantal leuke boutieks en andere winkels te bezoeken. Voor de hippe en trendy winkels moet je in de wijken El Borne (het Soho van Barcelona), L’Exaimple en Gracia zijn. Mijn hotel, Chic & Basic Born, ligt ook in El Borne.

Natuurlijk kan je ook (30% goedkoper dan bij ons) terecht voor de Zara, Mango, Massimo Dutti en Desigual.

Helaas kan heb ik geen tijd meer om naar de outlet La Roca Village te gaan, dus dat moet wachten tot de volgende keer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com