You are here: Home » Gadgets » Bijzonder horloge

Bijzonder horloge

geschreven door Constance

Regelmatig krijg ik tips binnen over allerlei nieuwe producten en dat was afgelopen week ook weer het geval. Mijn interesse was gelijk gewekt toen ik de 2TooLate horloges zag.

2toolate horloge

Wat is een 2TooLate horloge precies? Dit horloge is heel bijzonder door zijn simpelheid, gewicht (het horloge is superlicht) maar ook door de gebruiksvriendelijkheid. Op het horloge staat de tijd en datum  en dat is alles. Het uurwerk zit ‘verpakt’  in een bandje van siliconen (denk aan het Armstrong bandje) en is te koop in 2 maten (medium en large). Een 2TooLate horloge stel je als volgt in: je drukt op de MODE knop om de datum en de tijd in te stellen en je drukt op SET om de tijd en datum te bevestigen.

2TooLate is koop in 15 kleuren waardoor er altijd een kleur bijzit die bij jouw outfit past.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Gadget Test: Netbook MSI U135 - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 24 mei 2010 - 07:51

[…] talk.Zoals ik 2 weken al schreef heb ik een netbook van MSI thuis gekregen voor een uitgebreide test.Ik ben nu 14 dagen verder en ik vind het toch wel erg jammer dat de MSI U135 mijn huis moet gaan […]

Reageer
Gadget Test: Netbook MSI U135 - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 24 mei 2010 - 07:51

[…] talk.Zoals ik 2 weken al schreef heb ik een netbook van MSI thuis gekregen voor een uitgebreide test.Ik ben nu 14 dagen verder en ik vind het toch wel erg jammer dat de MSI U135 mijn huis moet gaan […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com