You are here: Home » Interieur » trend: Urban Romantiek

trend: Urban Romantiek

geschreven door Constance

 slaapkamer gordijn

Het is bijna weer zover lange avonden met open haard en veel kaarslicht, slecht weer buiten,  niets lekkerder dan een eigen wereld om in weg te dromen. In een warm aangeklede slaapkamer met kant, volants, bloemendessins en glanzende details in een zacht kleurenpalet. Deze trend is gedestilleerd uit de trend warm van het artikel dat mijn collega Nelleke heeft geschreven.

Een tip voor snelle metamorfose met deze trend:

Vervang de zomerkleuren door warme en glanzende accessoires zoals zilvergrijs, mooi te combineren met zwart of paars. Mooie wittinten gecombineerd met poedertinten en glanzende kussens. Dit alles afgemaakt met schitterende kleuren kaarsen, op een mooi design dienblad.

Laat het najaar zijn intrede maar doen. Wij garanderen u  heerlijke donkere warme dagen  in deze Urban stijl. En veel plezier samen of alleen  in een heerlijke warme slaapkamer natuurlijk wel één om in weg te dromen….

 Corien Meijer,  Interieur Tipgever Groningen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com