You are here: Home » Accessoires » Armband horloge

Armband horloge

geschreven door Constance

Regelmatig krijg ik tips binnen over allerlei nieuwe producten en dat was afgelopen week ook weer het geval want ik kreeg een 2TooLate horloge in de brievenbus.

electro_blue

Wat maakt een 2TooLate horloge bijzonder? Dit horloge blinkt uit door zijn simpelheid, gewicht (het horloge is superlicht) en door de gebruiksvriendelijkheid. Op het display van het horloge staat de tijd en datum  en dat is eigenlijk alles. Het uurwerk zit in een siliconenarmband (denk aan het Armstrong bandje) en is te koop in 2 maten (medium en large). 2TooLate is koop in 15 kleuren waardoor er altijd een kleur bijzit die bij jouw outfit past.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com