You are here: Home » Architectuur » Innovatieve design schakelaars!

Innovatieve design schakelaars!

geschreven door Constance

Berker schakelaars

We naderen het laatste kwartaal van het jaar waarin goede verlichting een belangrijk onderdeel is van het interieur.
Verlichting is vaak het laatste wat in een interieur geplaatst wordt, maar is vanaf de beginfase al heel belangrijk.

Als u gaat verhuizen of opnieuw gaat inrichten is het handig om eerst een plattegrondtekening te maken met een meubelopstelling, en na te denken wat u waar wilt doen. Zo is goed te zien waar u accentverlichting (direct licht), basis- of sfeerverlichting (indirect licht) of diffuus (algemeen) licht nodig hebt. Als alles op de tekening is aangegeven ziet u ook waar u stopcontacten en schakelaars nodig hebt, en waar ze nog moeten komen. Tijdens de verbouwing kunt u de elektricien een goed doordacht schema voorleggen, en zoveel mogelijk snoeren en draden laten wegwerken of camoufleren. Niets is lelijker dan overal snoeren te zien hangen, en lelijke schakelaars te zien op een strakke muur in een design-interieur.

Schakelaars en systemen van Berker worden overal ter wereld gebruikt om het interieur mooier, eenvoudiger en comfortabeler  te maken. Daarbij hechten zij veel waarde aan kwaliteit, design en innovatie. Dit wordt bevestigd door talrijke onderscheidingen in binnen- en buitenland.

De serie Berker B.3 in hoogwaardig aluminium blinkt uit door de zachte glans van het metaal en de eenvoudige vormgeving. Het briljante design geeft uw ruimtes een tijdloze uitstraling. Leverbare kleuren: aluminium/antraciet, aluminium/polarwit.

Modern en klassiek – de Berker Serie 1930 in de stijl van het functionele Bauhaus-design is omgeven door bijzonderheden. Achter de tijdloos-klassieke façade gaat de modernste techniek schuil. Een perfecte combinatie voor iedereen die houdt van bijzondere dingen. Leverbare uitvoeringen: polarwit, zwart.

Eigenlijk zou je aan een beproefde bestseller als de Berker B.7 niets moeten veranderen – tenzij je nog een bijzonder aantrekkelijke variant kunt toevoegen. En dat is precies wat ze hebben gedaan door het spectrum van B.7-glaskleuren uit te breiden met stijlvol zwart en een koele aluminiumtint. Deze kunnen zoals gewoonlijk worden gecombineerd met de middenstukken van de lijn Berker B., en passen bijzonder goed bij de antraciet- en aluminiumkleurige stukken.

Berker schakelaars2

Nieuwsgierig naar de gehele berker-serie? Kijk dan even op de webite Vecolux

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com