You are here: Home » Fashion » Kledinghangers

Kledinghangers

geschreven door Constance

In navolging van mijn Imelda schoenenkast wilde Testman ook een schoenenkast (ja we hebben allebei een schoenentic) en van het een kwam het ander, want de kastkamer wordt nu verbouwd tot een walk-in closet.

kledinghanger

En ik kwam tot de ontdekking dat het wel heel lelijk staat, al de verschillende soorten kledinghangers. Voor mannen is de keuze makkelijk: zo heeft Testman een speciaal (uittrekbaar) broekenrek gekregen dus daar hangen zijn broeken op. Zijn pakken  en overhemden hangen op gewone (plastic) hangers.

Maar voor mij is het een ander verhaal: ik heb bijna geen broeken dus heeft een broekenrek geen zin, maar die paar broeken die ik heb moeten wel opgehangen worden. Ik heb allerlei verschillende maten (en kleuren) hangers voor mijn jurken, rokken, vesten, jasjes, blouses en uniformen.

En daar wil ik verandering inbrengen, dus ben ik op internet gaan speuren naar kledinghangers. En die kan je online kopen, maar wel in aantallen van min. 100 of 500 stuks! Maw. ideaal als je een winkel hebt, maar niet voor een particulier. (Gat in de markt gevonden.)

Nu is mijn vraag aan jullie: wie weet waar ik mooi kledinghangers kan kopen voor een beetje leuke prijs. En anders wordt het toch weer Ikea 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com