You are here: Home » Jabra » Huis laten veilen.

Huis laten veilen.

geschreven door Constance

logo biedenenwonenLaat je huis veilen en na 30 dagen verkocht. Geen stress van maandenlang je huis te koop laten staan. Hoe het werkt? Daar kom ik zo op maar eerst de voorgeschiedenis… Sinds enige tijd hebben de voormalige oprichters van de benzine stations TANGO en later Route Mobile, Marc Schröder en Michiel Muller de website Bieden en Wonen opgezet. In een artikel van de NRC van vrijdag 14 augustus kwam ik een artikel tegen over deze heren en hun site. Slimme jongens en een goed concept… wederom.

 Maar goed nu even terug naar hoe het werkt. Als je je huis een tijd te koop hebt staan ga je de prijs verlagen. En dan is het nog maar afwachten of je huis verkocht wordt. Bij Bieden en Wonen wordt je huis 30 dagen voor een lagere prijs te koop gezet op de site. op  een veiling wordt het huis dan tegen opbod verkocht. De prijs stijgt op de veiling gemiddeld van 8 tot 12 procent!

 Op de site kan je een test doen of je huis geschikt is om te laten veilen. En wat is dan de rol voor de makelaar? Er zijn door het hele land 200 makelaars getraind om het veilingsysteem te gebruiken. De makelaar verzorgt open dagen en de brochure en het onder de aandacht brengen van  het huis.

 Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan deze veiling hoe alles precies in zijn werk gaat is allemaal terug te lezen op de FAQ. Mij lijkt dit een gat in de markt! In Australië worden de meeste huizen op deze manier verkocht!

Gaat deze manier van verkopen de markt opschudden?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com