You are here: Home » Accessoires » Samsung Android telefoon

Samsung Android telefoon

geschreven door Constance

Ik heb het al eerder aangekondigd dat Samsung ook met een Android telefoon komt, de Galaxy (I7500), en deze ligt vanaf half september in de winkel.

samsung-galaxy

De Samsung Galaxy heeft Optic Internet: dit is een Layar Reality Browser en dit houdt in dat Layar gebruikt maakt van de camera doordat er informatie over de omgeving op het 3.2 inch scherm komt te staan. Als je bijv. op weg bent naar de bioscoop, geldautomaat of een restaurant legt de Galaxy een laag over het beeld van de telefoon en als je door de lens kijkt zie je alle benzinepompen in de buurt, de populaire spots van Hyves en alle huizen die te koop staan op Funda. Zoom je in op een huis dan zie je vervolgens de vraagprijs en een foto. Exclusief voor Samsung staan de Layars van IENS, Buienradar en Samung Search by ilocal op de Samsung Galaxy.

Met de Android kan je heel gemakkelijk de Google applicaties gebruiken, zoals Google Maps, Gmail, YouTube en Google Search. Ook kan je heel veel applicaties downloaden via Android Marketplace. Natuurlijk zit er WiFi op de Galaxy en heeft ie een 5.0 megapixel camera en een intern geheugen van 8 GB dat je kunt uitbreiden dmv. een Micro SD kaart tot max. 32 GB.

Ik krijg binnenkort de Samsung Galaxy thuis voor een uitgebreide test.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com