You are here: Home » Gadgets » Zweedse horloges

Zweedse horloges

geschreven door Constance

In Zweden zijn de horloges van Void een regelrecht succes en sinds kort is dit horlogemerk ook in de Benelux te koop.

void v01

Void is in 2008 bedacht door de Zweedse ontwerper David Ericsson. En de modellen zijn zijn simpel, functioneel en robuust. De vormen van de horloges zijn bijna architectonisch en passen perfect om je pols, zowel bij mannen als bij vrouwen.

Void horloges zijn gemaakt van staal, zijn waterproof en hebben allemaal een leren band. Void is er in 1 model maar is wel in 5 verschillende kleuren te koop: zwart, koper, goud, geborsteld en gepolijst. In de toekomst komen er nog meer Void horloge modellen uit.

Als aanvulling op het Void horloge is er nu ook de Void manchetknoop in het goud, zwart en zilver. De horloges kosten euro 129,- per stuk en de manchetknopen euro 29,- en ze zijn te koop bij Gorilli in Rotterdam en Cloud Nine in Amsterdam.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com