You are here: Home » Fashion » Tom Sebastian ontwerpt tas voor Claudio Ferrici

Tom Sebastian ontwerpt tas voor Claudio Ferrici

geschreven door Constance

De Nederlandse haarstylist Tom Sebastian heeft een tas ontworpen samen met het (Nederlandse) tassenmerk Claudio Ferrici. Tom Sebastian is al jaren lang een fan van de tassen van Ferrici en wist dan ook precies hoe zijn tas eruit moest zien, en niet alleen voor zichzelf maar ook voor al zijn vriendinnen.

tom-tas

Zo moest de tas ruimte hebben voor make-up, een laptop (15.4 inch), mobieltje, sleutels en een notitieblok en een hand- en schoudertas ineen zijn. De TOM tas (met een ingebouwd spiegeltje) heeft een verwijderbare beautyorganiser en deze organiser kan ook als ‘clutch’ gebruikt worden. En ook wordt er bij de TOM tas een bijpassende tashanger geleverd die ook als sleutelhanger te gebruiken is.

Niet alleen wordt de TOM tas (in 9 verschillende modellen) in Nederland geintroduceerd, maar ook in landen als Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk, de UK, Ierland en Duitsland. Je moet nog wel even geduld hebben want de tas is pas in november as. leverbaar.

Als je je nu op de pre-order lijst laat zetten, dan heb je in september (als een van de eerste) de tas in huis.

Gerelateerde artikelen

12 reacties

Watercompany Waterkoelers 14 maart 2010 - 22:39

Voor de heren: kraanwater kan ook een mengadget zijn.

Reageer
Watercompany Waterkoelers 14 maart 2010 - 22:39

Voor de heren: kraanwater kan ook een mengadget zijn.

Reageer
Gitta 18 maart 2010 - 15:40

Dan moet je ook zeker evenanaar http://www.dedopper.nl kijken. Deze brengt deze zomer ook een hip waterflesje op de markt om kraanwater te promoten, deze flesjes zijn wel goed te reinigen in bijv. de vaatwasser.

En: zij bieden vanaf maandag 22 maart de dopper-app voor je iPhone, waarmee je de dichtsbijzijnde tappunten kan vinden. Ben je onderweg en is je flesje leeg, vul hem dan gratis op deze tappunten bij!

Reageer
Gitta 18 maart 2010 - 15:40

Dan moet je ook zeker evenanaar http://www.dedopper.nl kijken. Deze brengt deze zomer ook een hip waterflesje op de markt om kraanwater te promoten, deze flesjes zijn wel goed te reinigen in bijv. de vaatwasser.

En: zij bieden vanaf maandag 22 maart de dopper-app voor je iPhone, waarmee je de dichtsbijzijnde tappunten kan vinden. Ben je onderweg en is je flesje leeg, vul hem dan gratis op deze tappunten bij!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com