Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat worden de reistrends voor 2019? Wat worden de reistrends voor 2019?
  • Bruna notitieboekjes & agenda’s Bruna notitieboekjes & agenda’s
  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • IKEA richt je studentenkamer voordelig in IKEA richt je studentenkamer voordelig in
  • Youniq, eindelijk andere woonaccessoires. Youniq, eindelijk andere woonaccessoires.
  • Missoni Home collection Missoni Home collection
wonen

Trendhopper winnaar Nationale Stoelentest

De Nationale Stoelentest werd onlangs gehouden tijdens de woonbeurs Woonidee NL in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze test is een initiatief van De Woonkrant van De Telegraaf en word elk jaar gehouden. Op de beurs konden de bezoekers de 5 genomineerde stoelen testen. De Dacran stoel van Trendhopper is als winnaar uit de test gekomen. Hiermee hebben zij de bekende namen Linteloo, Montis, Ahrend en Van Rossum meubelen achter zich gelaten.

Wat maakt de Dacran stoel zo bijzonder?

De genomineerde Dacran stoel van Trendhopper is met 47% van de stemmen overtuigend als winnaar uit de test gekomen. Dacran combineert zitcomfort met een moderne, tijdloze uitstraling. Enkele reacties van de beursbezoekers:

„Veert lekker mee”
„Ben al aan het sparen”
„Ik houd van lekker lang tafelen zonder rugklachten”
„Niet het leukst, wel het lekkerst”
„Waar is hij te koop?”
„Look a like Gispen, goed gejat, maar met erg veel zitcomfort”

De Dacran stoel heeft een stalen buizenframe, lederen zitting en kan met of zonder armleuning. Dacran is verkrijgbaar in de kleur wit, rood of zwart en kost € 209,- per stuk.

Woonmode
De genomineerde stoelen zijn allen door Perscentrum Wonen geselecteerd en onderdeel van de Woonmode zomer 2009. ‘Dit betekent dat ze helemaal nieuw zijn, een verrassende vormgeving hebben en passen in het modebeeld op interieurgebied’, aldus de Woonkrant. De beurs Woonidee NL vond plaats in de Jaarbeurs te Utrecht van 18 tot en met 22 maart 2009.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?