You are here: Home » Gadget nieuws » Aqua Glow Spa Light

Aqua Glow Spa Light

geschreven door

Laatst schreef Constance een artikel over Philips Aqualights wat ik echt ontzettend grappig vond! Ik zag haar gezicht al helemaal voor me terwijl zij in bad zit te ‘etteren’ met die lampjes en het dus uiteindelijk echt helemaal niets vindt…

Nou moet ik zeggen dat ik de lampjes van Philips ook niet echt mooi vind en dat ik me kan voorstellen dat van die dobberende dingen in je bad me ook niet echt handig lijken. MAAR: Ik ben ook niet echt dol op een bad waar het schuim uit verdwenen is (ik lees graag in bad) en er dan zo troosteloos en koud uit ziet…

Ik wil deze badlamp! Het is een soort mood-light die je op de bodem kunt bevestigen met een zuignap en zo krijgt je badwater precies de kleur waar je behoefte aan hebt! Bv. de rode kleur om een sensuele sfeer te creëren, misschien wil je helemaal tot rust komen met rustig blauw licht of tropisch groen licht. Er is ook de optie om de kleuren constant te laten variëren. Ik denk toch dat ik hem op …. ROZE zou zetten!! 🙂

€ 14,95 bij bestthings.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com