You are here: Home » Schoenen & laarzen » Shoppen in Luxemburg

Shoppen in Luxemburg

geschreven door Constance

Ik ben de afgelopen week 2 dagen in Luxemburg geweest en heb daar (natuurlijk) gewinkeld.

Mijn 1e gedachte was: ‘Luxemburg? Saai, veel banken en totaal niet hip!’
Maar Luxemburg valt absoluut niet tegen, sterker nog: je kunt er heel goed je slag slaan.

Ik was op weg naar mijn hotel (in het oude centrum) en toen viel me al op, dat er een hele hoop opticiens en juweliers gevestigd waren. En omdat Luxemburg ‘ belastingvrij’ is, zijn de prijzen daardoor ook een stuk gunstiger.
Je kunt hier heel goedkoop een Tom Ford zonnebril kopen! Ik zag mezelf al terugkomen met z’n gave bril, maar ze staan me helemaal niet. Sterker nog, Testman vond dat ik eruit zag alsof in mijn PADI moest gaan halen, maw. ik had een duikbril op.

De luxe winkels bevinden zich in de Grand Rue en Rue Philippe II. Je vindt hier merken zoals: Louis Vuitton, Tods, Longchamp, Paul Smith, Hermes, Dyberg/Kern en Sephora.

Wordt vervolgd…………

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com