You are here: Home » Gadgets » Slaapmasker

Slaapmasker

geschreven door Constance

Bij verschillende luchtvaartmaatschappij kan je een slaapmasker krijgen, zodat je geen last hebt van zonlicht of het leeslampje van je medepassagiers. Ik maak er (als passagier) altijd gebruik van. Maar de maskers zelf zijn niet echt heel mooi om te zien.

ViaDaydream kan je verschillende slaapmaskers bestellen, zoals met Svarovski kristallen, kant, leuke motiefjes, bloemtjes of andere prints. (Natuurlijk kan gewoon zwart of roze ook.) En ook heel handig is de reisset waarmee je je slaapmasker kan uitbreiden. De reisset bevat een Coldpack (dat je in je slaapmasker kan schuiven), oordopjes en een reistasje. Natuurlijk kan je je slaapmasker ook gebruiken in je slaap- of hotelkamer, of als je overdag een uiltje wilt knappen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com