You are here: Home » Interieuradvies » De toiletruimte hoort ook bij ons interieur !

De toiletruimte hoort ook bij ons interieur !

geschreven door Constance

Het interieur wordt meer en meer belangrijker voor ons. Zeker in tijden dat het wat minder gaat zijn we geneigd om het juist thuis gezelliger te maken. Het interieur krijgt volop onze aandacht. We besteden voornamelijk aandacht, tijd en geld aan de woonkamer, badkamer, keuken en de slaapkamer. En ja, de hal moeten we ook niet vergeten, want dat is ons visitekaartje van het huis.

Wat overblijft is de toiletruimte en daar hoor of lees je nauwelijks iets over. Je leest geen trends voor deze ruimte, en het lijkt of niemand het belangrijk vindt hoe we deze ruimte inrichten of hoe we deze volgens de laatste trend kunnen gaan inrichten.

Deze foto kwam ik tegen op www.liever.com. Wat is dit een prachtige design toiletruimte. Het oogt er warm, knus en toch trendy. Let even op de tegels die in de breedte richting geplaatst zijn voor een optisch breder effect. Er is gebruik gemaakt van twee verschillende formaten. De spiegels geven een optisch dieper effect. Als je deze toiletruimte binnenkomt wordt je aandacht gelijk naar de waskom getrokken, wat in mijn ogen belangrijker is, dan naar het toilet.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com