You are here: Home » Interieur » Opfrisbeurt

Opfrisbeurt

geschreven door Constance

De tijd vliegt… het is alweer maart en het voorjaar lonkt. Dé tijd om ons interieur een kleine update te geven. Dit kan al door simpelweg een nieuw kleurtje voor accessoires, kussens e.d. te kiezen of wat rigoureuzer met een nieuwe tint op een of meerdere muren.

We zien dit jaar een paar verschillende trends, waar iedereen wel zijn of haar voorkeur in kan vinden. Dit gaat van “eco” (natuurlijke kleuren en materialen) via “water en lucht” (met een rijke keuze aan de mooiste blauwtinten) naar “flora en fauna”( kleurrijke schakeringen van vele verschillende dessins). Maar een combinatie zoals de Twist van Design on Stock zijn erg leuk.Veel plezier met het opfrissen van je interieur!

Helma van Hoof InterieurTipgever Eindhoven en omgeving

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com