You are here: Home » Gadgets » Juwelendoos

Juwelendoos

geschreven door Constance

Eind januari was ik in New York en ik kwam daar, al wandelend in de sneeuw over Madison Avenue op weg naar de Ralph Lauren Flagship store, een hele bijzondere winkel tegen.

In de etalage stonden een aantal kluizen opgesteld, in verschillende maten. De winkel heet Traum Safe, en daar kan je, op maat, een kluis voor je sieraden bestellen. De kluizen hebben allemaal een kluisdeur waar een spiegel op bevestigd zit en in de kluis zitten een aantal lades waar je je sieraden of juwelen in kan bewaren. Dit is echt een aanschaf voor de vrouw die alles al heeft, dus zag ik al een Traum Safe naast mijn schoenenkast (ook wel de Imelda genoemd) staan. Alleen hangt er aan deze luxe een prijskaartje, dat want de voordeligste kluis kost (slechts) US$. 35.000,- en dat loopt op tot een slordige US$. 205.000,-! En zelfs ik, als echte shopaholic, heeft niet zoveel sieraden. Maar goed, wil je je juwelen veilig opbergen en je hebt nog wat (spaar)geld over……………

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com