You are here: Home » Accessoires » Roberto Cavalli creditcard

Roberto Cavalli creditcard

geschreven door Constance

Voor de vrouw die alles al heeft, behalve een ‘designers’ creditcard is er nu hoop want vanaf volgende maand kan je een Roberto Cavalli creditcard aanschaffen, compleet met slangenprint.

Ondanks een kredietcrisis en recessie heeft Cavalli besloten om een exclusieve creditcard te introduceren. Tijdens de Milaan Modeweek kan ie ‘in het echt’ bewondert worden. En als je in het bezit bent van dit bijzondere stukje plastic heb je recht op allerlei VIP-privileges, zoals uitnodigingen voor modeshows en uitverkoop. Je kunt de kaart bestellen op de Roberto Cavalli creditcard site of ga even langs bij een Roberto Cavalli winkel. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com