You are here: Home » Columns » Wedgwood valt niet te missen

Wedgwood valt niet te missen

geschreven door testman

In een artikel op retailnews las ik net dat het niet goed gaat met Wedgwood en dat Britse en Ierse onderdelen mogelijk verkocht worden. Althans dat is te hopen want anders staat de toekomst van Wedgwood helemaal op de tocht. Het aandeel werd zelfs stil gelegd op de beurs in Dublin. Het blijkt dat ze al een tijdje geen winst maken en dat de kredietcrisis de druppel is. Het zou toch eeuwig zonde zijn als ze het niet overleven. Wedgwood is echt een begrip. Misschien vind je niet alles mooi, ik in ieder geval niet, maar in veel huishoudens is Wedgwood al eeuwen niet weg te denken in de servieskast. Ik overdrijf niet want ze bestaan al sinds 1759.

Na het lezen van dit bericht heb ik gelijk een kijkje genomen op de website van Wedgwood. Net zoals de Koninklijke Tichelaar in Nederland samenwerkt met bekende designers, blijkt Wedgwood ook samen te werken met bekende ontwerpers of personen, zoals Vera Wang en Martha Stuwart. De ontworpen serviezen zijn zeker smaakvol (helemaal met iets lekker erop of erin, natuurlijk). Naast de oude Klassieker Edme Plain, roomwit en een ribbeltje, dat al ruim 100 jaar in de collectie zit, zijn er ook veel eigentijdse serviezen te krijgen die ik graag in mijn servieskast zou willen hebben.

Ben je solidair aan Wedgwood dan kun je op de website alle serviezen eenvoudig bestellen. Zij blij, jij blij.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com