You are here: Home » Interieur » Kleur met bloemen

Kleur met bloemen

geschreven door Constance

Januari 2009…. De maand december is voorbij gevlogen. Waar we ons onlangs nog druk bezighielden met het sfeervol aankleden van onze woning in kerstsfeer, zijn we nu alweer bezig met het weghalen van alle kerstdecoratie en de laatste kerstboomnaalden.

Weer even wennen…, beetje kaal en tijd voor verandering! De eerste tulpen en andere bolgewassen doen ons weer verlangen naar het voorjaar en vullen, gemengd in mooie kleuren, graag de ontstane leegte op. Kleuren die we, na de enigszins ingetogen kersttinten, hebben gemist.

Dit geldt ook voor accessoires; een nieuwe kleur kaarsen, paar kussens, vazen en/of andere items geven ons interieur weer eenvoudig een nieuwe actuele 2009 look!

Helma van Hoof, Interieurtipgever Eindhoven en omgeving.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Cris Caanen 8 januari 2009 - 21:03

Hallo

het artikel wordt afgesloten met een tip over de actuele 2009 look.
Ik las op een andere site over Ecowonen en back to basics als de trends voor 2009. Over ecowonen heb ik wat onderzoek gedaan en wat me opviel was dat er steeds vaker boomstammen opduiken. Zo verscheen er ook in de nieuwe wehkamp (januari 2009) gids een pagina waarin twee boomstammetjes als bijzettafel werder gebruikt. Kijk eens op deze site:

http://www.boomstamtafel.nl

Hier staan vergelijkbare bijzettafeltjes op en daarnaast ook grotere ronde tafels. Wel een leuke trend voor 2009 dacht ik zo.

Reageer
Cris Caanen 8 januari 2009 - 21:03

Hallo

het artikel wordt afgesloten met een tip over de actuele 2009 look.
Ik las op een andere site over Ecowonen en back to basics als de trends voor 2009. Over ecowonen heb ik wat onderzoek gedaan en wat me opviel was dat er steeds vaker boomstammen opduiken. Zo verscheen er ook in de nieuwe wehkamp (januari 2009) gids een pagina waarin twee boomstammetjes als bijzettafel werder gebruikt. Kijk eens op deze site:

http://www.boomstamtafel.nl

Hier staan vergelijkbare bijzettafeltjes op en daarnaast ook grotere ronde tafels. Wel een leuke trend voor 2009 dacht ik zo.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com