You are here: Home » Columns » Meubels in verhouding tot ruimte!

Meubels in verhouding tot ruimte!

geschreven door Constance

Verhuizen naar een groter huis betekent dus meer beschikbare ruimte. Alle ruimtes in het nieuwe huis zijn een slagje groter dan in het vorige huis. Wat betekent dit voor de meubels en de meubelopstelling?

Meubels dienen aangepast te worden aan de beschikbare ruimte. Dus verhuist u naar een groter huis en u verhuist uw meubels mee dan zult u tot de conclusie komen dat uw meubels niet meer tot zijn recht komen in bijvoorbeeld de veel gotere woonkamer. Omgekeerd is dit ook van toepassing als u verhuist naar een kleinere woning.

In mijn column Metamorfose met meubels in verhouding laat ik u door middel van foto’s zien wat het effect is van te kleine meubels in een grote ruimte. Ook laat ik u foto’s zien van het effect van meubels in verhouding tot de beschikbare ruimte.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com