You are here: Home » Gadgets » Schapenvacht voor de kat

Schapenvacht voor de kat

geschreven door Constance

Sinds kort heb ik een rendierhuid in de woonkamer liggen en mijn 2 katten (Noa en Truus) vinden het heerlijk om hier op te gaan liggen.

Nu heb ik vorige week mijn Auzzie Ugg Exclusive laarzen ontvangen (daarover lees je morgen meer) en tot mijn grote verbazing ging Truus de kat eerst uitgebreid kopjes geven aan mijn laarzen, toen aan de Woollies (sokken gevoerd met schapenvacht), daarna zat ze te kroelen met de doos waarin alles vervoert was. Waarschijnlijk vond ze de geur van de schapenvachtjes erg aantrekkelijk want als ik nu mijn Auzzie Ugg Exclusive laarzen aan heb zit ze daar ook gelijk aan knuffelen en snuffelen.

Ik ben op internet gaan kijken of Truus de enige kat is die dit doet, maar er zijn zelfs speciale schapenvel kussens voor katten. Natuurlijk moet je altijd maar afwachten of je kat er inderdaad op gaat liggen, maar ik vond het er erg comfortabel uitzien. Dus zodra bij ons de verbouwing heeft plaatsgevonden, ga ik voor Truus een ‘Ugg’ kussen kopen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com