You are here: Home » Columns » LOUIS en LOU LOU Ghost

LOUIS en LOU LOU Ghost

geschreven door testman

Een bijzondere design stoel is de LOUIS Ghost van Kartell, ontworpen door Phillippe Starck. Opvallend door zijn eenvoud en transparantie. Zou de naam Ghost ook daarom gekozen zijn, vraag ik mij af. Hij is er wel, maar toch ook weer niet. En is het niet schattig…er is ook een ‘baby’ versie, de LOU LOU ghost! Ziet u al zo’n schattig klein kindje zitten op deze stoel, ontworpen door deze grote ontwerper?

De Ghost heeft met name door zijn materiaalgebruik (polycarbonaat) een strak uiterlijk, maar de vorm is geïnspireerd op een Louis XV. Omdat hij zeer licht is, maar 1,5 kilo, is deze stoel ook door de kleintjes makkelijk te gebruiken, te schuiven en op te tillen. Wordt dit het eerste designstuk van uw kind?

Door de transparantie is de Ghost ideaal voor klein behuisden. Optisch neemt hij niet veel ruimte in beslag waardoor de ruimtelijkheid in huis blijft bestaan. Daarnaast is hij ook nog te stapelen tot en met 6 stuks en verkrijgbaar in 9 kleuren. Deze bijzondere stoel is onder andere te koop bij de Bijenkorf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com