You are here: Home » Tuin & terras » Mijn passie

Mijn passie

geschreven door testman

Mijn naam is Judith Verbunt (34), tuinontwerpster sinds 2006.

Na een lange tijd als bloemist gewerkt te hebben en een paar jaar in de interieurwereld rondgekeken te hebben, ben ik opnieuw in de boeken gedoken, want dit was het niet voor mij. Een combinatie moest het worden; een combinatie van beiden: ontwerpen én groen om me heen.

Tuinarchitectuur! Ja, dat is het. En het is een heerlijk vak.

Het is mijn passie om mensen ervan te overtuigen, dat een tuin zó waardevol is, dat een mooie tuin het woongenot zó kan vergroten en dat tuinieren leuk wordt, op het moment dat je een mooie tuin hebt. En als dat lukt, is mijn doel bereikt.

Met het schrijven voor Blogo hoop ik iedereen enthousiast te maken voor zijn of haar tuin, hoe groot of klein deze ook is.

Judith Verbunt,
Goed Plan Tuinontwerp.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com