You are here: Home » Architectuur » Decoratief en natuurlijk!

Decoratief en natuurlijk!

geschreven door Constance

Natuurlijk materiaal als Belgisch hardsteen wordt steeds vaker in zowel het interieur als exterieur toegepast. Door de hoge kwaliteit en de structuur van dit blauwsteen wordt het van oudsher al toegepast in de decoratieve huis- en tuinarchitectuur. Belgisch hardsteen is een prachtig natuursteen dat bij elke stijl past of je nu voor een landelijke, een moderne of een klassieke woonstijl kiest.

La Pierre Belgisch Hardsteen
Rechtstreeks van de naburige steengroeve worden massieve natuurstenen platen gehaald. Door middel van een gespecificeerd handwerk worden huisnummers, naamplaten en deurbellen uit deze natuurstenen platen geproduceerd. De combinatie van een traditionele ambachtelijke bewerking en van de natuurlijke organische structuur van het belgisch natuursteen geeft aan ieder produkt zijn  individuele karakter.

Het voordeel van produkten vervaardigd uit het natuurlijke materiaal Belgisch hardsteen is dat al deze huisnummers, deurbellen en naamplaten, weersbestendig en onderhoudsvrij zijn. Naar keuze te bevestigen met RVS dopjes of direct op de wand m.b.v. meegeleverd bevestigingsmateriaal.

Online te bestellen bij Signdesign.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com