You are here: Home » Gadgets » Gianni Versace Couture

Gianni Versace Couture

geschreven door Constance

Een recessie?? Ik denk dat dat woord niet in de vocabulaire van Donatella Versace voorkomt.

Zij heeft nl. (in nagedachtenis van haar overleden broer) een nieuw parfum op de markt gebracht, Gianni Versace Couture. En aangezien het een Limited Edition betreft denkt zij waarschijnlijk, dat de prijs van US$. 2.100,- voor de liefhebber geen enkel probleem is. Wat krijg je hiervoor? Een handgemaakt wit leren koffertje en een flesje met daarin 100 ml. van de parfum. Ook het flesje zelf is versierd met wit leer. Voorlopig worden er 100 koffertjes gemaakt en deze worden verspreid over de 84 Versace winkels in de wereld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com