You are here: Home » Schoenen & laarzen » Birkenstock

Birkenstock

geschreven door Constance

Ben je net als ik, na de afgelopen zomer, verslaafd geraakt aan je Birkenstock (teen)slippers? En wat nu, want het is nu toch echt te koud om met teenslippers naar buiten te gaan.

Ik heb de oplossing gevonden in model Davos. Davos is een muiltje (incl. Birkenstock voetbed) die perfect als een pantoffel te dragen is. De bovenkant is gemaakt van Birko-flor vilt en de pasvorm is wat ruimer, waardoor Davos ook heel lekker zit met een dikke sok erin. Natuurlijk is ie niet geschikt om echt mee naar buiten te gaan (je kunt wel even snel de vuilniszak op de stoep zetten) maar voor in en rond het huis is de Davos ideaal. Dit geldt trouwens ook voor model Boston. Zowel de Davos als de Boston zijn verkrijgbaar in dames- en herenmaten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com