You are here: Home » Gadgets » Broodtrommel met snijplank

Broodtrommel met snijplank

geschreven door Constance

Soms kom ik artikelen tegen waarvan ik denk: ‘he he, hier heeft eindelijk iemand over nagedacht!’ en dit is weer zo’n handig ding.

De Typhoon Capsule broodtrommel met snijplank. Je sluit nl. de broodtrommel af dmv. de snijplank en dat bespaart je dus een hoop ruimte op het aanrecht of in je keukenkastje. De Capsule serie is leverbaar in 5 kleuren (zwart, groen, wit, crème en rood) en bestaat uit een uitgebreide collectie met keukenaccessoires. De handige broodtrommel dus, maar ook uit een vergiet, schenkflessen, standaard voor de keukenrol, een weegschaal en voorraadpotten. Zowieso verkoopt Typhoon een heel scala aan bijzondere keukenartikelen, die absoluut de moeite waard zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com