You are here: Home » Gadgets » Nooit meer een gebroken nagel

Nooit meer een gebroken nagel

geschreven door Constance

Ik heb al jaren een verstevigende laag over mijn eigen (echte) nagels heen omdat ze anders veel te snel afbreken. En ook zal ik nooit een blikje frisdrank openmaken met mijn nagels, maar altijd met een lepeltje of een speciale opener.

Ik ben blijkbaar niet de enige die dit probleem heeft want Urmila Jagroep had er genoeg van dat haar nagels elke keer afbraken als zij de kofferbak van haar auto open en dicht moest doen of dat zij de afdruk van de knop of het sleutelgat in haar vinger had staan als zij op het liftknopje moest drukken. Ze is aan de slag gegaan met klei en zo is de PshR ontstaan. Je kunt de PshR gebruiken voor grote en kleinere knoppen en zo spaar je niet alleen je nagels maar is het ook nog eens zeer hygiënisch. Want sommige liftknoppen (zoals in parkeergarages) zijn ook nog eens heel erg vies.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com