You are here: Home » Interieur » Geen stijl!

Geen stijl!

geschreven door Constance


Als interieuradviseurs komen we bij veel mensen over de vloer, maar voor het zover is en we nog niet één stap over de drempel hebben gezet, hebben we eerst een telefonisch intakegesprek. Tijdens zo’n eerste gesprek blijkt dat de “angst” van veel klanten is dat we aan de hand van onze eigen smaak en stijl de advies geven over het interieur. Om deze vraag kort en bondig te beantwoorden geven we dan aan de we geen stijl hebben. Wij kijken tijdens het advies met de ogen van de klant naar het interieur en hoe de klanten wonen.

Of het nu landelijk, modern of klassiek is, het maakt ons niet uit, we hebben geleerd de knop om te zetten en onze eigen smaak uit te schakelen. Dat is voor veel klanten een opluchting dat ze niet iets krijgen opgedrongen. En daarmee krijgen wij de klant over drempel om advies te vragen aan ons. We helpen dan ook graag de klanten met praktisch tips en woonideeën waar ze écht iets aan hebben.

Een tip weer van de interieurtipgever: Weet je niet precies welke stijl je leuk vindt en welk interieur je moet kiezen? Scheur uit woonbladen, reclameblaadjes en folders alles uit wat je mooi vindt. Doe dit in een map en leg deze een tijdje weg. Pak de map vervolgens na een paar dagen weer op en haal eruit wat je toch niet zo leuk of mooi vindt.  Als je dit een aantal keren doet zal je na een paar keer zien dat je een kleine selectie overhoudt die je mooi vindt en blijft vinden. Dat is je woonstijl die het dichtst bij je eigen smaak komt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com