You are here: Home » Audio & video » iPod Nano

iPod Nano

geschreven door Constance

De allernieuwste iPod Nano ligt nu in de winkels (en is natuurlijk ook online te bestellen) en heet nu Nano-Chromatic.

De iPod Nano-Chromatic is verkrijgbaar in 9 kleuren (16 GB) en 8 kleuren voor de 8 GB, van zilver t/m roze. Hij heeft ook een aantal nieuwe functies zoals sneller bladeren door je muziek, video- of fotocollectie. En als je de iPod Nano-Chromatic heen en weer schudt wordt er een willekeurig ander nummer uit je muziekcollectie afgespeelt. Ook staan er speciale ‘games’ op je ipod Nano en je kunt er nog een behoorlijk aantal downloaden van iTunes. Je betaalt voor de 8 GB (2.000 nummers en 8 uur video) euro 139,- en voor de 16 GB (4.000 nummers en 16 uur video) euro 189,-.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com